Épületbontás Székesfehérvár

Épületbontásra van szükséged az építkezésen? Régi, bontásra ítélt épülettől, az üres és rendezett telken keresztül, az új épületig! Segítünk hozzálátni a feladatokhoz.

Épületbontás Székesfehérvár
Épületbontás Székesfehérvár
Épületbontás Székesfehérvár

Mit érdemes tudni az épületbontásról?

1

Épületbontási hatósági engedély beszerzése

Hatósági engedélyre szükség lehet, de nem minden esetben. Ha műemlék jellegű az épület, ha többszintes az épület és 500 nm-nél nagyobb térforgatú és 6 méternél magasabb… vagy ikerház. Ezekben az esetekben engedélyhez kötött. Részletekért érdeklődj telefonon.

2

Épületbontás

A megfelelő épületbontási engedélyek megléte utána kivonulunk a helyszínre és elkezdjük az épület szakszerű elbontását. A munkálatok során minőségi eszközökkel dolgozunk, így gyorsan és hatékonyan tudjuk elvégezni a feladatot, a megfelelő bontási technológiai sorrendben.

3

Építési hulladékok elszállítása

Az árajánlatban foglaltak szerint a keletkezett építési hulladékot konténerekbe tesszük és elszállítjuk őket a helyszínről, amely után egy rendezett telket kap a megrendelő. Az elszállítás közben gondosan odafigyelünk, hogy minden hulladék fajtát külön konténerezzünk, így minden a megfelelő helyre kerül a szeméttelepen.

Épületbontás Székesfehérvár
Épületbontás Székesfehérvár
Épületbontás Székesfehérvár

Épületbontás folyamata

Az építkezés első fázisa elbontani a régi épületet, hogy helyet készítsünk az újnak. Az építkezési hulladék elszállítása előtt az épületet a megfelelő gépekkel gyorsan és egyszerűen le lehet bontani. Utána pedig jöhet az építési sitt elszállítása konténerek segítségével.

Az épületbontásnál keletkezett építésü törmeléket (sittet) konténerekbe tesszük, majd elszállítjuk a helyszínről. Így elég hely felszabadul az építkezéshez, az új anyagok tárolásához. 

Az épületbontást óradíj szerinti elszámolásban számoljuk Székesfehérváron, Fejér megyében és országosan is. Részletes ajánlatért hívj minket vagy kérj online ajánlatkérést.